Officielt: Barca holder præsidentvalg den 7. marts

FCBARCELONA.DK - 26.01.21

© FC Barcelona

Barcas midlertidige ledelse har på et møde i dag besluttet, at det udskudte præsidentvalg afholdes søndag den 7. marts. Her får de 110.000 medlemmer mulighed for at brevstemme i stedet for at møde fysisk frem.

Barca skulle have fået en ny præsident i forgårs, men valget den 24. januar blev udskudt på grund af coronarestriktionerne, der forhindrede medlemmerne i at stemme. Siden har det handlet om at finde en ny dato og i mellemtiden fik Barca lov til at tillade brevstemmer, så ingen blev forhindret i at afgive sin stemme på grund af coronasituationen.

Nu har klubben så meldt ud, at valget gennemføres den 7. marts og at man garanterer, at alt kommer til at foregå korrekt med at brevstemme.

Det enkelte medlem bestemmer selv om man vil møde frem og stemme fysisk eller om man foretrækker at stemme pr. brev. Der etableres seks fysiske afstemningssteder, alle i Catalonien.

De 110.000 stemmeberettigede medlemmer har tre kandidater som de kan stemme på, nemlig Joan Laporta, Victor Font og Toni Freixa.

.:FORSIDE:.