Officielt: Barca har købt stortalentet Gustavo Maia

Rune Stentoft Arlbjørn - 06.08.20

© Twitter

Det har længe været en kendsgerning, at Gustavo Maia ville komme til Barca denne sommer, men nu er handlen officiel. Barca skriver på deres hjemmeside, at de har købt den unge brasilianer.

Barca er nået til enighed med den brasilianske klub Sao Paolo om købet af den bare 19-årige angriber Gustavo Maia. Handlen har en værdi af 4,5 mio. euro. Barca betalte for et par måneder siden 1 mio. euro for retten til at købe brasilianeren og har altså nu overført de sidste 3,5 mio. euro.

Gustavo Maia har skrevet under på en kontrakt med Barca til sommeren 2025 og han får en frikøbsklausul på 300 mio. euro. Planen er, at han som ventet tilslutter sig Barca B, hvor han skal udvikle sig til at blive en spiller til førsteholdet.

19-årige Gustavo Maia kom til Sao Paolo, da han var 14 år gammel efter tre prøvetræninger med klubben. Han har altid scoret mål for klubben og har vundet syv trofæer med brasilianerne. Hans bedste sæson hidtil var i 2018, hvor han scorede 30 mål i 36 kampe.

Gustavo Maia har også repræsenteret Brasilien på ungdomsniveau. Han beskrives som en livlig angriber, der hovedsageligt spiller i angrebets venstre side, hvor han med sit højre ben trækker ind i banen og afslutter på mål.

644x70

.:FORSIDE:.