fbpx
Annonce

Officielt: Álex Collado udlejes til Elche

Simon Arun Vrábel - 15.08.22

// Alex Collado

Álex Collado bliver med øjeblikkelig virkning udlejet til Elche for resten af sæsonen. De to klubber har ikke aftalt nogen købsoption i aftalen men Collados kontrakt med Barca udløber når hans lejeophold stopper næste sommer og derfor er hans fremtid til den tid er uvis.

Lidt ud af ingenting bekræfter Barca i dag, at man har indgået en lejeaftale for unge Álex Collado, som i resten af den nuværende sæson vil tørne ud for Elche, som også spiller i La Liga.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den unge catalaner Álex Collado havde en svær sæson foran sig, da der er hård kamp om pladsen på midtbanen og i angrebet. Med sine blot 23 år har Collado dog forsat fremtiden foran sig og det afspejler den kontrakt, som Barca har indgået med Elche da også.

Der er nemlig ikke indbygget nogen købsoption i lejeaftalen og det kan have noget at gøre med, at catalanerens kontrakt med Barca udløber næste år, når lejeaftalen med Elche også udløber. Det betyder, at den unge catalaner har nemmere ved at finde sig en ny klub efter sit ophold hos Elche, da en ny arbejdsgiver vil ikke skulle betale nogen overgangssum til Barca.

Collado nåede kun at spille to kampe for Barcas førstehold, men for Barca Atlètic optrådte han hele 83 gange, hvor han blev noteret for 18 mål og 11 assist. Hertil har Collado optrådt én gang for det spanske U19 landshold.

.:FORSIDE:.