fbpx
Annonce

Officielt: Àlex Carbonell vender tilbage til Barca

Simon Arun Vrábel - 19.07.22

// La Masia // Àlex Carbonell

Med en opvækst på Barcas famøse fodboldskole La Masia er det en glædelig nyhed, at Àlex Carbonell nu officielt vender retur til Barca fra Celta de Vigo B. Planen er, at han til at starte med tilslutter sig B-holdet, Barça Atlètic.

Det er altid ærgerligt når én af klubbens egne spillere søger til andre klubber for mere spilletid, men omvendt er det ekstra glædeligt når opholdet væk fra klubben modner spillerne i en sådan grad, at de kan vende styrket hjem til klubben. Netop det sidste er gældende for Àlex Carbonell, som nu vender retur til catalanerne efter at have forladt Barca B for fem år siden.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 24-årige midtbanespiller startede sin karriere på La Masia tilbage i 2011, men allerede to år senere drog han til Cornellà i håb om mere spilletid. Planen virkede og med spilletiden kom succesen, som gjorde, at han kunne vende stærkere retur til catalanerne i 2014, denne gang for Barca U18. Carbonell spillede i tre år for catalanerne inden et længere eventyr begyndte, som indbefattede intet mindre end syv forskellige klubber, heriblandt Córdoba CF og Valencia.

Corbonell formåede dog aldrig at bide sig ordentligt fast på nogle af holdene, men håbet er, at Carbonell kan være med til at genopbygge Barça Atlètic med den nye træner, Rafa Márquez, ved roret. Catalaneren ankommer på en fri transfer og har i første omgang skrevet under på en kontrakt som løber ét år frem til sommeren 2023. Udover 25 kampe for Barcas andetholdt er Carbonell også noteret for en enkelt kamp for førsteholdet, hvor han dog sad på bænken i en Copa del Rey kamp imod Málaga. Dertil kan catalaneren skrive seks kampe for det spanske U17-landshold.

.:FORSIDE:.