fbpx
Annonce

Nu ser det næsten umuligt ud i ligaen

FCBARCELONA.DK - 06.12.20

© Getty Images
// La Liga

Barca skal stadig spille 28 kampe i ligaen, så alt kan stadig ske, men tager man et nøgternt blik på den aktuelle situation, ligner det nærmest en umulighed for catalanerne, at komme i nærheden af mesterskabet.

Med lørdagens resultater, der bød på sejre til Atlético Madrid og Real Madrid, samt Barcas 2-1 nederlag mod Cádiz, har catalanerne nu hele 12 point op til Atlético med lige mange kampe, mens Real Madrid er 6 point foran, med en kamp mere.

At være 12 point bagud efter blot 10 kampe vidner om stor forskel på Barcas og Atléticos aktuelle styrke. Barca har tabt fire kampe, mens Atlético fortsat er ubesejret.

Skal Barca gøre sig forhåbninger om at nærme sig førstepladsen vil det kræve to ting: At man vinder sine egne kampe og at Atlético begynder at tabe. Som det ser ud lige nu, er det ikke et realistisk scenarie.

Barca har kæmpemæssige problemer med spil og resultater og det får de næppe løst med et snuptag. Der er brug for mange sejre og der er reellt ikke råd til at smide flere point, men så dybe problemer som der er tale om, løser man ikke fra den ene dag til den anden. Derfor er yderligere pointtab nok meget realistisk.

Samtidig virker Atlético uhyre stærke. De øjner chancen for et mesterskab i en sæson, hvor det hverken fungerer for Barca eller Real Madrid. Atlético falder sjældent helt igennem og at de skulle smide så mange point, at Barca kan indhente dem, ligger ikke i kortene.

Kigger man på de historiske kendsgerninger, er det aldrig før sket, at et hold har været 12 point fra førstepladsen og senere vundet mesterskabet.

Derfor er det ikke forkert at konkludere, at det nærmest ser umuligt ud i ligaen for Barca når det gælder mesterskabsdrømmen, selvom der resterer 28 kampe for catalanerne.

.:FORSIDE:.