fbpx

Barca syv point fra førstepladsen inden kampen i aften

FCBARCELONA.DK - 03.12.23

 


Presset på Xavi og hans spillere inden kampen i aften mod Atlético Madrid, blev øget markant i går. Her vandt nemlig både Girona og Real Madrid deres respektive kampe og dermed risikerer Barca at blive hægtet af topkampen.

Barcas hjemmekamp i aften har hele tiden været betragtet som en nøglekamp, men opgøret har nu fået endnu større betydning efter lørdagens resultater. Først vandt Girona med 2-1 over Valencia, mens Real Madrid som ventet hentede alle tre point mod bundholdet Granada med en 2-0 sejr.

Artiklen fortsætter under annoncen


Dermed står både Girona og Madrid på 38 point i ligatabellen, mens Barca har 31, inden i de aften tager imod Atlético Madrid hjemme på Estadi Olímpic Lluis Companys. Dermed er det også en kendsgerning, at kampen i aften bliver en kamp mellem to hold der forsøger at hænge på i topkampen.

Kun vinderen vil stadig havde snor i de to tophold, mens taberen vil have hele syv point op til førstepladsen. Skulle det ske for Barca, vil det være en kæmpe nedtur ovenpå succesen i Champions League i tirsdags. Heller ikke uafgjort vil være et godt resultat for Xavi og hans spillere.

Der er således lagt op til en brag af en kamp i aften mellem Barca og Atlético Madrid, et opgør der fløjtes i gang kl. 21.00. Kampen kan ses på TV2 Sport X.// La Liga
.:FORSIDE:.