fbpx
Annonce

Nico: 'Jeg vil blive i Barca resten af mit liv'

Peter Vyff - 26.03.22

// Nico González

Nico Gonzalez deltog forleden i et stort interview, hvor han både snakkede om sin vej til førsteholdet og hans ønske om at tilbringe hele sin karriere i Barca. Catalaneren kom også ind på kontraktforhandlingerne med holdkammeraterne Ronald Araujo og Gavi.

Den 20-årige Nico Gonzalez har fået sit gennembrud i denne sæson. hvor det indtil videre er blevet til hele 36 optrædener på tværs af alle turneringer. Midtbanespilleren fik chancen på førsteholdet under Ronald Koeman, og hans udvikling er kun fortsat under Xavis ledelse. Catalaneren kom direkte fra La Masia, og det er tydeligt, at ledelsen anser ham for værende en vigtig spiller i fremtiden.

Det er kun et år siden, at han fik sin kontrakt forlænget, så den først udløber i 2024, men i et interview med catalanske La Vanguardia kom Nico nærmere ind på sin fremtid og hans ønske om at slutte sin karriere i Barca.

'Vi skal snart sætte os ned og tale sammen igen. Det vil være et vigtigt øjeblik for min karriere, og hvis Barca ønsker det, så vil jeg gerne tilbringe resten af min liv her'.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Nico udtalte sig også om hans holdkammerater Ronald Araujo og Gavi, som endnu ikke har forlænget deres kontrakter, som udløber efter næste sæson:

'De er begge vigtige spillere, som har en stor fremtid foran sig. Jeg er sikker på, at de snart får aftalt en forlængelse af deres kontrakter. De vil fortsætte i klubben mindst 10-15 år hvis muligt'.

Catalaneren blev også spurgt ind til den øgende konkurrence på hans plads på midtbanen og de vedvarende rygter om Franck Kessies skifte.

'Det er korrekt, at jeg spiller en smule mindre end før, men det vigtigste er holdet. Jeg tror også, at det er sundt med konkurrence, da det løfter alles niveau. Jeg har været en del af førsteholdet nogle måneder nu, og jeg er nød til at være tålmodig, arbejde hårdt og få det bedste ud af de minutter jeg får på banen'.

U21-landsholdsspilleren fortalte slutteligt omkring hans store drøm om at spille på landsholdet, samt at to store klubber tidligere i hans karriere forsøgte at hente ham væk fra Barca.

'Luis Enrique fortalte mig, at U21-holdet er landsholdets andethold, og vi skal gøre alt hvad vi kan her. Og det vil jeg gøre fordi min helt store drøm er at optræde for landsholdet".

'Da jeg var 11 år forsøgte Real Madrid at hente mig til klubben, men jeg har altid været Barca-fan. Da jeg fyldte 16 år afviste jeg et skifte til Manchester City, da mit mål altid har været at slå igennem for Barca' sagde han til slut. 

.:FORSIDE:.