fbpx
Annonce

Avis: Newcastle melder sig ind i kampen om Memphis

Peter Vyff - 22.12.22

// Memphis Depay


Memphis Depay er igen blevet et varmt emne på transfermarkedet, hvor flere forventer at han forlader Barca efter årsskiftet. Newcastle har nu eftersigende meldt sig ind i kampen om hollænderen, der menes at koste i 15-20 mio. euro.

Barca har forstærket sig markant på banens sidste tredjedel i løbet af det sidste års tid. Catalanerne har hentet stjernespillere som Robert Lewandowski, Raphinha og Ferran Torres til Camp Nou, hvilket har vanskeliggjort situationen for Memphis Depay, der er kommet i overskud på førsteholdet.

Den tidligere United-spiller har derfor haft svært ved at få spilletid i denne sæson, hvor han også har døjet med flere skader. Den 28-årige Memphis er derfor ofte blevet meldt på vej væk fra Camp Nou, og især i sidste transfervindue, hvor han dog endte med at blive hos Barca efter salget af Pierre-Emerick Aubameyang.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ledelsen ønsker dog ikke længere at beholde hollænderen, som har langt til spilletid på førsteholdet. Barca-træneren Xavi har som oftest foretrukket en front-trio med Lewandowski, Dembélé og Raphinha, hvor Ansu Fati og Ferran Torres har stået næst i køen til startopstillingen.

Hele fodboldverdenen forventer derfor at Memphis snarest må tage afsked med Camp Nou, og ifølge avisen Sport har Newcastle nu meldt sig som en bejler til hollænderens underskrift. De nyrige englændere har angiveligt allerede taget kontakt til landsholdsspillerens repræsentanter omkring et potentielt skifte.

Barca håber ifølge Sport at kunne sælge hollænderen allerede efter årsskiftet, hvor ledelsen eftersigende har fastsat et prisskilt på 15-20 mio. euro på angriberen. Newcastle er dog ikke de eneste interesserede, og også Manchester United og Juventus skulle have interesse i Memphis.

Landsholdsspilleren har dog eftersigende intet ønske om at forlade Barca nu, og han satser istedet på at skifte efter sæsonen, hvor hollænderen er transferfri. Memphis har på det tidspunkt endnu flere bejlere, hvilket betyder at hans chance er større for at lande en økonomisk fordelagtig kontrakt.



.:FORSIDE:.