fbpx

Miralem Pjanić kan få chancen mod Real Sociedad

Anders Lang Jensen - 16.08.22

© Getty Images
// Miralem Pjanic

Sergio Busquets så rødt i sæsonåbneren mod Rayo Vallecano, og det betyder, at midtbaneankeret er i karantæne til søndagens udekamp mod Real Sociedad. Her kan Xavi vælge at give chancen til den tilbagevendte Miralem Pjanić.

Miralem Pjanić får chancen i Barca-truppen i denne sæson, og Xavi ser midtbanespilleren som en oplagt reserve for Sergio Busquets. Allerede i anden ligarunde sidder Busquets ude med karantæne, og det tvinger Xavi til at træffe et afgørende valg.

Artiklen fortsætter under annoncen


Grunden til at Miralem Pjanić får chancen i Xavis trup er bosnierens kvaliteter som defensiv midtbanespiller, som han har vist under sommerens pre-season - dermed kan Pjanić meget vel starte inde i søndagens kamp mod Real Sociedad. Xavi har dog flere alternativer til positionen.

Frenkie de Jong kan dække den defensive midtbane, og det samme kan danske Andreas Christensen potentielt også, som han har gjort det for det danske landshold. Xavis valg vil uden tvivl give et klart svar på, hvem han ser som den direkte backup til Sergio Busquets.

pjanic6

.:FORSIDE:.