fbpx

Miraklerne fra Xavi er udeblevet

FCBARCELONA.DK - 10.12.21

// Bayern München

ps5 art


Glæden var stor blandt Barca-tilhængerne, da Xavi overtog trænerjobbet fra Ronald Koeman, men virkeligheden har indfundet sig igen. Miraklerne udebliver og med Xavi er Barca reelt ude af både ligaen og Champions League.

Xavi kan vende udviklingen! Det var forventningen da Barca hentede klublegende hjem til et hold i dyb krise. Koeman var blevet fyret og med Xavi på bænken skulle holdet tilbage på sporet.

Xavi fik hurtigt skabt en mere positiv stemning og troen på en lysere fremtid voksede. Nu er klubben og tilhængerne tilbage i et sort hul, ikke mindst efter holdets exit af Champions League. Her havde Xavi ellers muligheden for at sende holdet i 1/8 finalen, men 0-0 resultatet hjemme mod Benfica blev dyrt, for ikke mange troede på et mirakel mod Bayern München, der onsdag vandt med 3-0 uden at anstrenge sig.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det var reelt i hjemmekampen mod Benfica, at Barca missede den videre deltagelse i Champions League og her var det altså Xavi der sad på trænerbænken.

Også i ligaen er det gået den forkerte vej for Xavi. Holdet vandt ellers over Espanyol og Villarreal, men mod Betis på Camp Nou blev det til et meget skuffende 0-1 nederlag. Det bragte Barca hele 16 point efter Real Madrid og det virker usandsynligt, at Barca kan gøre sig gældende i mesterskabskampen.

Virkeligheden har indfundet sig for Xavi. Han har overtaget et hold i en så dyb krise, at det er svært at se en vej ud. Miraklerne er udeblevet og der venter Xavi en kæmpe opgave med at få spillerne til at levere.

.:FORSIDE:.