fbpx
Annonce

Medier: PSG forhandler igen med Dembélé

Anders Lang Jensen - 19.03.22

// Ousmane Dembélé

ps5 art


Ousmane Dembélé har i de sidste måneder spillet sig tilbage i varmen hos cheftræner Xavi, hvor offensivspilleren har leveret gode præstationer. Der er dog fortsat ingen afklaring på fremtiden, og PSG er angiveligt på ny i dialog med ham.

Franskmandens fremtid har været et stort mysterium, og er det i og for sig stadigvæk. Dembélé nyder tilliden fra trænerstaben, og det kan potentielt føre til at forlængelse i Barca, men interessen udefra er der stadig.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge de to franske medier Le Parisien og RMC Sport er franske Paris Saint-Germain i dialog med Ousmane Dembélé og hans bagland, som de også tidligere har været. Kontrakten udløber om tre måneder, og dermed kan franskmanden frit forhandle med øvrige klubber forud for det snarlige kontraktudløb.

Der er fortsat intet underskrevet, og fremtiden for Ousmane Dembélé er stadig et åbent spørgsmål. Barca håber uden tvivl, at den positive stime lige nu får omvendt kantspillerens tanker, men en lukrativ kontrakt i Paris Saint-Germain kan lokke både Dembélé og hans omdiskuterede agenter.

.:FORSIDE:.