fbpx
Annonce

Medier: Pep forlader City hvis de vinder CL

Rune Stentoft Arlbjørn - 28.05.21

// Pep Guardiola


Samtidig med den helt store historie i den catalanske presse torsdag om, at Laporta ønsker at hente Pep Guardiola tilbage, lød det også i den engelske presse, at catalaneren kan forlade City hvis de vinder Champions League.

Guardiola har kontrakt med Manchester City til sommeren 2023. Det var en kontrakt han senest forlængede sidste år, men hvis den tidligere Barca-træner lørdag vinder Champions League med Manchester City i finalen over Chelsea, så kan Pep forlade englænderne efter denne sæson.

I den engelske presse spekuleres der i hvad Guardiola gør, hvis han ender med at føre Manchester City til sejr i finalen i Champions League over Chelsea. Fra den engelske presse lyder det, at Guardiola forlader City, hvis de vinder turneringen.

Det er der en helt naturlig forklaring på. Guardiola blev hentet til City i 2016 fra Bayern München med det helt store mål om at vinde klubbens første trofæ i Champions League. Sker det lørdag aften vil Guardiola have fuldført sin mission med de lyseblå, hvilket så kan føre til et exit fra klubben.

Fra den engelske presse lyder det også, at der vil være fuld forståelse fra Citys side, hvis Guardiola vælger at stoppe i klubben, hvis de vinder Champions League i denne sæson. Vinder City ikke finalen bliver Guardiola angiveligt i klubben.

Torsdag kom det frem hos de store catalanske aviser Mundo Deportivo og Sport, at Laporta vil have Guardiola tilbage til Barca som træner. Hvis Manchester City vinder Champions League i morgen aften, kan der dermed måske opstå en mulighed for Guardiolas tilbagevenden til Camp Nou.

.:FORSIDE:.