fbpx
Annonce

Medier: Koeman ønsker Henrik Larsson som assistent

FCBARCELONA.DK - 20.08.20

// Ronald Koeman // Henke


Onsdag blev Ronald Koeman præsenteret som ny Barca-træner for de kommende to sæsoner. Nu meddeler adskillige medier, at hollænderen angiveligt har bedt om at få Henrik 'Henke' Larsson som en af sine assistenttrænere. 

Indtil videre er det kun blevet offentliggjort, at Ronald Koeman bliver cheftræner, men det vides endnu ikke med sikkerhed, hvem der bliver en del af trænerteamet sammen med den nu tidligere hollandske landstræner.

Adskillige catalanske og spanske medier mener dog at vide, at Ronald Koeman skulle have bedt om at få den tidligere Barca-spiller, Henrik 'Henke' Larsson, som en af sine assistenttrænere på Camp Nou. Svenskeren spillede i Barca i to sæsoner fra 2004 til 2006 med stor succes. Senere har han været cheftræner for Falkenbergs FF og Helsingborgs IF i Sverige.

Udover Henrik 'Henke' Larsson meddeles det fra flere medier, at Ronald Koeman også får hollænderen Alfred Schreuder som assistenttræner. Schreuder var senest træner for Hoffenheim, mens han også har været assistentttæner i Ajax.

.:FORSIDE:.