fbpx
Annonce

Medier: Forhandlinger med Dembélé er brudt sammen

Anders Lang Jensen - 29.12.21

// Ousmane Dembélé

ps5 art


Kontraktsituationen omkring franske Ousmane Dembélé har været et mysterie. Den seneste tid har der dog været positive meldinger om, at han forlængede aftalen, men angiveligt er forhandlingerne nu brudt sammen.

Det lignede et spørgsmål om tid inden nytår, at 24-årige Ousmane Dembélé ville underskrive sin længe ventede forlængelse i det catalanske. Offensivspilleren ønskede at forblive Barca-spiller, men nu er der negative meldinger i miljøet tæt på Dembélé.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge transferjournalisten Gerard Romero, samt aviserne Sport og Mundo Deportivo, så er kontraktforhandlingerne med Ousmane Dembélé nemlig brudt sammen i løbet af onsdagen. Forventningen er, ifølge Romero, at det bliver svært at få vendt den nuværende situation, hvor der altså ikke er enighed mellem parterne. Det skulle være de økonomiske forhold i en ny kontrakt, hvor man er langt fra hinanden.

Ousmane Dembélé har kontraktudløb til sommer og kan om meget kort tid forhandle med andre klubber den 1. januar. De seneste meldinger har dog været positive omkring forhandlingerne, men sådan forholder det sig altså ikke efter onsdagens udvikling, melder Gerard Romero.

.:FORSIDE:.