fbpx
Annonce

Medier: Ansu Fati vender tilbage til træningen i dag

FCBARCELONA.DK - 28.03.22

// Ansu Fati

Meget tyder på at Ansu Fati snart kan hjælpe holdet igen. Der er forlydender om, at han måske allerede i dag begynder at træne på græs, efter at han for to måneder siden pådrog sig en skade i venstre lår.

Det var i en kamp mod Bilbao i slutningen af januar, at Ansu Fati måtte udgå med en muskelskade i låret. Klubbens læger anbefalede en operation, for at mindske risikoen for lignende skader fremover, men Fati valgte en mere konservativ behandling.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Han har de seneste måneder tilbragt meget tid i Madrid hos en specialist og nu skulle det hårde arbejde altså være tæt på at give udbytte. Aviserne Sport og Mundo Deportivo fortæller samstemmende om, at man måske får Fati at se på træningsbanen i aften.

Først skal Fati dog gennemgå en grundig undersøgelse af låret og hvis der ikke opdages uventede ting, vil han kunne træne på græs samtidig med at holdkammaterne træner. Fati kommer i første omgang til at træne for sig selv, men blot det han kommer på græs, er det stort skridt frem.

Hvis det forløber med låret som forventet, bliver det måske i midten af april måned, at Ansu Fati igen kan trække en Barca-trøje over hovedet. I givet fald vil han kunne hjælpe holdet i sæsonens vigtige slutfase.

.:FORSIDE:.