fbpx
Annonce

Medie: Xavi holder fortsat øje med Dani Olmo

Markus Johannessen - 03.05.22

// Dani Olmo

Bølgerne går stadig højt, hvad angår Xavis forstærkninger til den nye sæson, og der er efterhånden en del prominente navne at holde styr på. Seneste navn på ønskelisten er den tidligere La Masia-spiller, Dani Olmo fra RB Leipzig.  
De catalanske og spanske medier var ikke i tvivl om, at Manchester Uniteds målsætning om at inkorporere Frenkie de Jong var det rene utopi for Premier League-klubben. Der er dog nye toner fra diverse aviser, som mener, at dette har ændret sig drastisk efter skandalekampen mod Rayo Vallecano, og at den hollandske midtbanespiller vil søge nye græsgange. 

Ten Hag skulle have slået fast, at han er villig til at forgylde catalanerne i bytte for hollænderen og nu kigger Xavi angiveligt efter en offensiv midtbanespiller i Dani Olmo. Om de to ting er relaterede er dog endnu uvist. Dani Olmo er flere gange tidligere blev sat i forbindelse med Barca.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Dani Olmo spillede for Barcas ungdomsakademi fra 2007 til 2014, hvorefter han skiftede til kroatiske Dinamo Zagreb i en alder af 16 år. Nu repræsenterer den 23-årige spanske landsholdsspiller Bundesligaklubben RB Leipzig, hvor han agerer offensiv midtbanespiller.

Ifølge det spanske medie Fichajes er Xavi interesseret i Dani Olmos underskrift og Dani Olmo er ligeledes interesseret i et skifte til La Liga, da han ikke trives i sin tyske klub. Det kan dog blive kompliceret for catalanerne at hente ham til næste sæson, da hans kontrakt ikke udløber før 2024.

Dani Olmo har optrådt i 25 kampe, i denne sæson, hvor han har kvitteret med fire mål og fem assists. Xavis vision er angiveligt at positionere ham endnu længere fremme hos catalanerne og involvere ham i flere scoringer. 

.:FORSIDE:.