fbpx

Medie: Xavi har takket nej til Dybala

Simon Arun Vrábel - 23.06.22

// Paulo Dybala

Argentinske Paulo Dybala har igennem flere år været sat i forbindelse med Barca og nu har han angiveligt tilbudt sig selv til catalanerne, da hans kontrakt udløber til sommer. Xavi har dog afvist angriberens tilbud.

Juventus’ argentinske angriber Paulo Dybala har spillet for Torino-klubben siden 2015 og er næsten årligt blevet sat i forbindelse med et skifte til Camp Nou. Den nu 28-årige angribers kontrakt står til at udløbe denne sommer og derfor har han tilbudt sig selv til catalanerne, men er denne gang blevet afvist af Xavi.

Artiklen fortsætter under annoncen


Lige siden Xavis første dag på træningsbanen i Barca har han haft en klar vision om, hvordan han ønsker at hans hold skal spille. Sidenhen har han sammen med den sportslige ledelse lavet en liste over hvilke spillere han har brug for, for at kunne sætte det mest konkurrencedygtige hold og her er Dybala ikke en mulighed. Ifølge avisen Sport har den argentinske angriber nemlig tilbudt sig selv på en fri transfer men Xavi har sammen med den sportslige ledelse takket nej.

Paulo Dybala, som har spillet for Juventus siden sin ankomst til Torino fra US Palermo, har opnået hele 293 kampe med 115 mål og 48 assist til følge så der er tale om en målfarlig herre som også får godt med spilletid på det argentinske landshold.

I Catalonien har Xavi og den sportslige ledelse dog valgt at takke nej på trods af at man ellers har jagtet argentineren igennem flere år og nu endelig har fået muligheden for at tilføje ham til truppen og endda på en fri transfer. I stedet har Dybala nu indledt dialog med en anden italiensk topklub nemlig Inter Milan hvor han vil blive forenet med en anden argentiner som også er blevet sat i forbindelse med Barca, nemlig Lautaro Martinez.

I stedet for Dybala håber Xavi at kunne overtale Dembélé til at blive på Camp Nou og skulle dét ikke lykkedes er den alternative mulighed Raphinha fra engelske Leeds United.

.:FORSIDE:.