fbpx
Annonce

Medie: Umtiti udlejes til fransk eller italiensk fodbold

Anders Lang Jensen - 03.05.22

// Samuel Umtiti

Barca-ledelsen har et stort mål om at sende en række spillere ud af klubben for at frigøre plads i truppen og budgettet til nye kræfter. Franske Samuel Umtiti skal finde nye græsgange, og et lejeophold ventes at blive løsningen.

Samuel Umtiti forlængede tilbage i januar kontrakten med Barca frem til 2026, hvor forsvarsspillerens løn bliver spredt ud over flere sæsoner. En manøvre der hjælper Barca økonomisk, men som også skaber bedre muligheder for at sende franskmanden på leje.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Problemet har indtil nu været Samuel Umtitis store lønpakke, der har gjort det mere end svært for interesserede klubber at imødekomme kravene. Nu er Umtitis samlede løn pr. sæson lavere, og det skaber forhåbninger om en løsning til sommer.

Ifølge journalisten Gerard Romero var det kun en skade, der gjorde, at Umtiti ikke skiftede væk på leje i vinter. Derfor er alles forventninger, at forsvarsspilleren ryger af sted på en lejeaftale meget vel til enten Frankrig eller Italien.

På den måde vil Barca kunne spare stort set hele franskmandens lønpakke og dermed gøre plads til nye kræfter i truppen, hvor andre profiler bliver tilføjet til klubbens lønningsliste.

.:FORSIDE:.