fbpx

Medie: Timo Werner ligner en god mulighed

Anders Lang Jensen - 24.11.21

// Timo Werner

instabar


Ledelsen sonderer for tiden markedet for mulige forstærkninger til offensiven, som man mere end gerne vil give Xavi i januars transfervindue. Angribere der er kommet i overskud, er interessante, heriblandt Chelseas Timo Werner.

Barca arbejder med en hårdfin balancegang i ønsket om at forstærke truppen til vinterens transfermarked. Økonomien tillader ikke at købe spillere permanent, men lejeaftaler skal vise vejen. Dermed skal klubberne være villige til at sende en spiller af sted på leje og det er mere svært.Favoritten i det catalanske har i flere måneder været Manchester Citys Raheem Sterling, men den engelske offensivspiller er med al sandsynlig ikke en mulighed på leje. Derfor drejer ledelsen fokus over på tyske Timo Werner, der ikke spiller synderligt meget for engelske Chelsea. Det melder avisen Mundo Deportivo.

Ifølge avisen ser ledelsen den hurtige tyske angriber som et oplagt tema på vinterens marked. Werner står i skyggen af Romelu Lukaku og Kai Havertz, og spilletiden er ikke imponerende. Derfor tror Barca altså på, at det bliver en mulighed at lande Werner på en lejeaftale til januar.

.:FORSIDE:.