fbpx
Annonce

Medie: Sergi Roberto og Mingueza tilbudt forlængelse

FCBARCELONA.DK - 14.04.21

// Sergi Roberto // Mingueza


Barca er tilsyneladende godt i gang med forberedelserne til den kommende sæson. Ifølge radiostationen Cope har klubben allerede meddelt Sergi Roberto og Oscar Mingueza, at man er klar til at forlænge deres kontrakter.

Sergi Roberto og Mingueza benytter samme agent, catalaneren Josep Maria Orobitg, og det skulle være på et møde med ham, at Mateu Alemany fra Barcas nye ledelse skulle have meddelt, at klubben gerne vil tilbyde at forhandle en forlængelse på plads.

Sergi Robertos kontrakt udløber til juni 2022, så det er oplagt at man beslutter denne sommer om samarbejdet skal fortsætte eller ej. Ifølge Cope forestiller Barca sig en forlængelse med et enkelt år med den 29-årige spiller.

21-årige Oscar Mingueza tilhører formelt stadig B-holdet, men han er blevet en fast bestanddel af førsteholdet og sådan fortsætter det resten af sæsonen. Hans kontrakt løber kun til juni i år, men Barca har mulighed for selv at forlænge med yderligere to år. Klubben ønsker dog at forhandle en reel førsteholdskontrakt på plads med forsvarsspilleren.

Både Sergi Roberto og Mingueza har fået deres fodboldopdragelse i La Masia og derfor hænger forlængelsen med de to godt sammen med klubbens ønske om at satse på egne spillere.

.:FORSIDE:.