fbpx
Annonce

Medie: Riqui Puig har tilbud liggende fra LA Galaxy

Simon Arun Vrábel - 02.08.22

// Riqui Puig

Riqui Puig har angiveligt et tilbud liggende fra Amerikanske LA Galaxy men hvis midtbanespilleren ønsker at genstarte sin karriere i MLS skal han beslutte sig hurtigt. Det Amerikanske transfervindue lukker nemlig om blot tre dage.

Den 22-årige catalaner er blandt de spillere som ikke indgår i Xavis fremtidsplaner og derfor har Puig brugt de seneste uger på at finde sig en ny klub. For blot et par uger siden var der helt stille omkring den lille catalaner, men nu lader det til, at flere amerikanske klubber har fået øjnene op for Puig.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Blandt de varmeste kandidater iblandt de amerikanske klubber er LA Galaxy som ligger på den amerikanske vestkyst. Klubbens nye projekt går på, at bygge et stærkt hold som kan kæmpe med om ligatitlen og for at gøre det er man på udkig efter yngre spillere. Det er nemlig velkendt at mange aldrende spiller tager til USA for at spille deres sidste år, så med sine blot 22 år vil Riqui Puig være en vigtig spiller for klubbens projekt.

Hvis tilbuddet som avisen Sport mener at vide ligger på Puigs bord rent faktisk holder stik, så skal catalaneren dog ikke vente alt for længe med at træffe en beslutning. Det amerikanske transfervindue lukker nemlig den 4. august og derfor skal både Barca, LA Galaxy og Riqui Puig være hurtige hvis de skal få enderne til at mødes.

Ifølge avisen vil Barca dog ikke på nogen måde modsætte sig en handel og selvom man ofte ser videresalgs- eller tilbagekøbsklausuler i kontrakterne med de yngre spiller så forventes det ikke at nogle af disse vil blive indbygget i et salg af Riqui Puig. Det vil gøre forhandlingerne imellem de to klubber mere gnidningsfrie og samtidig understreger det endnu engang Xavis udmelding om, at de spillere som ikke indgår i trænerens fremtidsplaner, ingen chance har for at komme ind i varmen på førsteholdet.

Bliver handlen en realitet vil det også betyde at Riqui Puig for første gang skal spille for en anden klub end Barca, for Catalaneren har fået sin fodboldopdragelse i klubben og aldrig været udlejet. Det er to år siden at han blev rykket op på førsteholdet hvor han aldrig for alvor har fået et gennembrud.

.:FORSIDE:.