fbpx
Annonce

Medie: Liverpool er med i kapløbet om Dembélé

Allan Stefan - 29.05.22

// Ousmane Dembélé

Liverpool er på jagt efter nye friske fødder, der kan spille pladserne i front for Merseyside-klubben. Både Sadio Mané og Roberto Firmino skulle angiveligt være på vej væk fra klubben og derfor anses Ousmane Dembélé som den perfekte erstatning. 

Liverpools karismatiske træner, Jürgen Klopp, skulle ifølge flere catalanske medier, heriblandt avisen Sport, have udset sig Ousmane Dembélé til at udfylde en af Liverpools tre forreste pladser. Liverpools tre musketerer: Sadio Mané, Roberto Firmino og Mohamed Salah har alle kontraktudløb i juni 2023, og det virker usandsynligt, at de alle tre vil fortsætte i klubben.

Senest er det den nykronede AFCON-mester Sadio Mané, der kædes sammen med de tyske giganter fra Bayern München, som for ganske nyligt vandt deres 10. mesterskab i træk.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Sagaen om Ousmane Dembélé har været en trættende og langsommelig affære for Barcas ledelse. Hver dag har Barca-præsident Joan Laporta og fodbolddirektør Mateu Alemany og resten af den sportslige ledelse været vidne til nye overskrifter vedrørende sagen på diverse aviser og medier.

Senest bragte flere medier historien om, at Dembélé skulle havde sat sit hus til salg og have fortalt Barca-ledelsen, at han ikke havde tænkt sig at forlænge sin aftale med catalanerne. Derefter, få timer senere, dementerede Dembélés agent, Moussa Sissoko, rygterne og meddelte, at parterne stadigvæk har en dialog kørende og at Dembélé fortsat grubler over fremtiden.

Ousmane Dembélé og agent Moussa Sissoko har resten af sommeren til at tygge på de mange henvendelser de har modtaget. Men Dembélé skal snart melde noget ud vedrørende hans fremtid, ellers lukker han endegyldigt døren for Barca.

.:FORSIDE:.