Medie: Fem Barca-spillere har haft coronavirus!

FCBARCELONA.DK - 03.06.20

© FC Barcelona

Ingen Barca-spillere er smittet med Coronavirus. Det var meldingen hver gang Barcas spillere blev testet for corona, men nu er der forlydender om, at fem spillere og to fra trænerstaben har haft sygdommen.

Det er La Liga forbundet der står for testen af samtlige spillere og stabe i ligaen. Efter den første test for nogle uger siden blev der meldt om otte smittede spillere i alt, blandt dem ingen fra Barca. Derfor var den glade medling fra catalanerne, at ingen var smittet i klubben og at alle derfor kunne træne med.

Nu fortæller radiostationen RAC1 en helt anden historie. De påstår, at hele 160 spillere og ledere i ligaen var positive i testen, men at det store flertal var kommet sig helt over sygdommen og havde dannet antistoffer. Blandt disse 160 skulle der være fem spillere og to fra Barcas trænerstab, uden at der er sat konkrete navne på.

I Barcelona tager man oplysningen fra RAC1 med ophøjet ro, for efter at samtlige spillere viste sig uden coronavirus, er der ingen smittefare. La Liga meldte tilsyneladende kun ud omkring spillere der havde sygdommen på det pågældende tidspunkt og ikke dem der allerede havde haft den.

Af samme årsag forventes afsløringen fra RAC1 ikke at få konsekvenser for den planlagte ligastart den 11. juni, hvor Sevilla og Betis i en sandt lokalbrag skyder La Liga igang igen, efter tre måneders pause.

.:FORSIDE:.