fbpx
Annonce

Medie: Deadline for lønbesparelser er udskudt

Jacob Møller Nielsen - 06.11.20

© Getty Images
// tusquets

Barca har i den seneste tid forhandlet med klubbens spillere om en lønnedgang som konsekvens af coronakrisen. Deadlinen for forhandlingerne var dog i går, men da man ikke er nået til enighed, er deadlinen blevet udskudt.

Det har trukket store overskrifter i de catalanske aviser de seneste dage, hvor der er gået rygter om, at Barca går konkurs, hvis ikke klubben sparer 190 millioner euro i det samlede budget, svarende til 1,4 milliarder kroner.

Forhandlinger har i de seneste dage fundet sted mellem lederen af den midlertidige bestyrelse, Carles Tusquets, og spillerne, men man har endnu ikke fundet frem til en løsning. Deadline for forhandlingerne skulle angiveligt have været i dag, onsdag, og den deadline skulle altså nu være overskredet.

Ifølge den catalanske radiostation Catalunya Radio, er klubben nu i stedet blevet enige med spillerne om en forlængelse af deadlinen for forhandlingerne om lønnedgangen. Den nye deadline skulle ifølge mediet være onsdag i næste uge.

Det er altså en stor sum penge, som Barca skal have fundet i det nuværende budget. Det bliver spændende at følge, om den midlertidige bestyrelse og spillerne inden næste onsdag kan blive enige om en lønnedgang, så Barcelona på sigt kan undgå at gå konkurs.

 

.:FORSIDE:.