fbpx
Annonce

Medie: Chelsea tæt på 4-årig kontrakt med Dembélé

FCBARCELONA.DK - 05.06.22

// Ousmane Dembélé

Meget skal tilsyneladende gå galt, hvis ikke Ousmane Dembélé spiller for Chelsea i den kommende sæson. Ifølge det engelske medie Talksport, er parterne ved at nå til enighed om en aftale der løber de næste fire sæsoner.

Det kan nærmest regnes som en kendsgerning, at Ousmane Dembélé forlader Barca denne sommer hvor hans kontrakt udløber. Han har haft oceaner af tid til at overveje catalanernes tilbud om en forlængelse, men har ikke takket ja. Det kan reelt kun betyde, at han ikke bliver i klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det handler mere om hvor han tager hen og her begynder Chelsea at lige den klare favorit. Talksport tager nærmest for givet, at Dembélé bliver Chelseas første forstærkning, efter at klubben skiftede ejere for nylig.

Det skulle være Chelsea-træner Thomas Tuchel der bliver den udslagsgivende faktor, for han var træner i Dortmund, da Demnélé spillede der. Det samarbejde vil begge parter tilsyneladende gerne genoptage.

Det tales om en 4-årig aftale til den 25-årige Dembélé, der altså ser ud til at fortsætte sin karriere i Premier League.

.:FORSIDE:.