fbpx
Annonce

Medie: Barca går i retten for at få sine 40 mio. euro

FCBARCELONA.DK - 02.01.24

I sommer solgte Barca 49% af selskabet Barca Vision for at lappe på den kriseramte økonomi, men en af køberne mangler stadig at betale 40 mio. euro. Nu vil klubben angiveligt gå rettens vej for at få sine penge.

Barca Vision håndterer klubbens digitale produktioner og hele den kommercielle del af klubbens audiovisuelle aktiviteter. I sommer solgte man 49% af selskabet for 200 mio. euro til forskellige investorer, et beløb der lunede godt i den slunkne klubkasse.

Artiklen fortsætter under annoncen


En af køberne, tyske Libero, købte 10% for 40 mio. euro, men de penge har Barca endnu ikke set. Betalingsfristen var først den 31. august 2023, men siden accepterede Barca, at vente til den 31. december.

Betalingen er endnu ikke faldet og nu fortæller nyhedsbureauet EFE, at Barca er klar til at gå rettens vej, for at få sine penge, der helt korrekt allerede er indtægtsført, men altså ikke modtaget. Barca har i stedet et tilgodehavende hos Libero, som de nu går rettens vej for at inddrive,

Libero har ikke udtalt sig om årsagen til, at de ikke betaler, og Barca holder også aftalen tæt til kroppen af fortrolighedsmæssige årsager. Der er dog ingen tvivl om, at når Barca går i retten er det fordi, at de ikke ser andre muligheder for at få de mange penge.



.:FORSIDE:.