fbpx

Medie: Barca forhandler med højrebacken Juan Foyth

FCBARCELONA.DK - 16.08.22

// Juan Foyth

Tirsdag eftermiddag meddeler den normalt velinformerede transferjournalist Gerard Romero, at Barca netop nu forhandler om signingen af den argentinske højreback, Juan Foyth. Villarreal-spillerens agent holder netop nu møde med Mateu Alemany.

Barca er som bekendt på jagt efter en ny spiller til højre back, efter at signingen af César Azpilicueta glippede i sidste time. Nu peger den seneste melding i retning af, at Villareals Juan Foyth kan være den udvalgte.

Artiklen fortsætter under annoncen


Mandag eftermiddag meddeler transferjournalisten Gerard Romero, at Barcas fodbolddirektør, Mateu Alemany, netop nu forhandler med Juan Foyths agent på klubbens kontorer ved Camp Nou.

Juan Foyth er 24 år gammel og kom fra Estudiantes i argentinsk fodbold til Tottenham i 2017. Efter tre år i den engelske klub gik turen til VIllarreal på en lejeaftale i 2020, hvorefter den spanske klub købte højrebacken permanent for et år siden for 15 millioner euro.

Foyth er en fysisk stærk og hurtig back, som er 1,87 meter høj. Han er teknisk stærk og har store kvaliteter i det offensive og opbyggende spil. Hans profil passer godt til rollen som højre back på Camp Nou, hvor den sportslige ledelse angiveligt har udset sig argentineren som en mulig kandidat.

.:FORSIDE:.