fbpx
Annonce

Medie: Ansu Fatis værdi er faldet med 15 mio. euro

Simon Arun Vrábel - 25.03.23

// Ansu Fati

Barcas unge stjerneangriber Ansu Fati gennemlever en svær periode, hvor han kæmper for en plads i startopstillingen. Hans formdyk og  manglende spilletid har fået den konsekvens, at hans markedsværdi er i frit fald.

Det er ikke helt nemt at være Ansu Fati i øjeblikket, for det unge angrebstalent får slet ikke den spilletid som han ønsker og den direkte konsekvens gør, at hans markedsværdi falder. hvilket er uhensigtsmæssigt for både klubben og spilleren selv.

Ansu Fati har indtil nu haft en noget turbulent karriere i Barca, hvor det både er blevet til store op- og nedture. Den unge angriber har slået flere rekorder som den yngste målscorer for Barca i ligaen samt den yngste målscorer nogensinde i Champions League. Dertil kom højdepunktet da han blev tildelt trøje nummer 10 efter at Lionel Messi hade forladt klubben. Omvendt så har den spanske landsholdsangriber været plaget af flere alvorlige skader, som har brudt hans ellers eksplosive udvikling.

Artiklen fortsætter under annoncen


I denne sæson har Xavi været yderst tilbageholdende med at give Ansu Fati spilletid. Især i starten af sæsonen begrundede cheftræneren det med, at han var bange for, at de tidligere skader ville vende tilbage. Her i anden halvdel af sæsonen har både Lewandowski, Dembélé og Raphinha leveret så gode præstationer, at det har skubbet Ansu Fati bag i køen. Samtidig har Xavi i flere kampe kun spillet med to angribere, hvilket kun har gjort vilkårene endnu sværere endnu for Fati.

Konsekvensen er nu kommet da det anerkendte medie Transfermarkt, der netop har sænket angriberens estimeret værdi med hele 15 millioner euro. Således er den nu på 35 millioner euro, hvor den for blot to år siden var på 80 millioner. Det står i stor kontrast til de seneste rygter om, at Barcas sportslige ledelse forventer at kunne lave et kæmpe-salg af angriberen, hvis han skal forlade Camp Nou.

I denne sæson har Ansu Fati spillet 38 kampe, men det har kun kastet 1.341 minutter af sig, da mange af kampene har været som indskifter. Til gengæld har han scoret seks mål og lavet tre assist og dermed er han blandt de mest effektive angribere i truppen.



.:FORSIDE:.