fbpx
Annonce

Alemany: 'Vi skal dominere europæisk fodbold'

FCBARCELONA.DK - 21.05.23

// Mateu Alemany

Fodbolddirektør Mateu Alemany bekræftede inden lørdagens kamp mod Real Sociedad, at han bliver i Barca. Her slog han fast, at han ønsker at bringe klubben tilbage på toppen af europæisk fodbold de kommende år.

Alemany besluttede som bekendt først at forlade Barca efter sommerens transfervindue, hvilket blev meldt ud af Barca. Få uger senere ombestemte fodbolddirektøren sig dog og besluttede sig for at blive i Barca. Lørdag forklarede han sig så til pressen.

'Sandheden er, at der lå et imponerende projekt på bordet i Aston Villa, men efter en grundig overvejelse stod det klart, at jeg hører til i Barca. Barca er den bedste klub i verden og jeg er 100% engageret i at hjælpe klubben. Mit store mål er at bringe Barca tilbage på toppen af europæisk fodbold i løbet af de kommende år. Vi skal dominere europæisk fodbold' sagde Alemany til DAZN.

Artiklen fortsætter under annoncen


'De seneste uger har jeg virkelig kunne mærke kærligheden og støtten fra vores fans og det betyder alt for mig. Efter at have reflekteret over situationen stod det klart for mig, at min plads er i Barca og at jeg vil blive her i mange år fremover' fortsatte.

Herefter udtalte Alemany sig om bestræbelserne på at lave en økonomisk plan, som La Liga vil godkende og som dermed vil bane vejen for et aktivt transfervindue, hvor der kan hentes nye spillere.

'I de seneste måneder har vi arbejdet tæt sammen med La Liga. Vi har gjort det internt, da der er tale om en ekstraordinær og meget kompleks situation. Vi er på rette vej og er i gang med at forbedre en masse ting. Jeg er sikker på, at vi i løbet af de kommende uger kan indskrive de spillere vi mangler, samt hente nye spillere' sagde han til slut.

.:FORSIDE:.