fbpx

Marcos Alonso: 'Dembélé har ikke sagt noget til os'

Simon Arun Vrábel - 03.08.23

// Ousmane Dembélé // Marcos Alonso

På trods af, at Dembélé så godt som sikkert skifter til Paris Saint-Germain i løbet af de kommende dage, så kunne Marcos Alonso forleden noget overraskende fortælle, at angriberen ikke selv har sagt noget til sine holdkammerater.

De store catalanske medier fortæller, at Dembélé om ganske kort tid er fortid i Barca og efter træningskampen mod AC Milan bekræftede Xavi da også rygterne. Derfor er det opsigtsvækkende, at Marcos Alonso fortæller, at Dembélé selv har været helt tavs overfor sine holdkammerater.

Det var umiddelbart efter Barcas sidste træningskamp mod AC Milan, at Marcos Alonso talte med pressen. Her startede den spanske forsvarsspiller med at give sit syn på holdets form, inden han kom med den noget opsigtsvækkende udtalelse om sin franske holdkammerat Ousmane Dembélé, som i disse dage er på alles læber.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Vi træner godt, og lidt efter lidt synes jeg, at vi begynder at kunne se, hvordan det samlede billede kommer til at se ud. Vi skal nok nå det hele inden den 12. august (red. sæsonåbningskampen mod Getafe). Som det er nu, så er vi to spillere på hver position, og med en lang sæson foran os vil jeg gøre mit for at hjælpe holdet bedst muligt. I sidste sæson spillede jeg mest centralt, men det lader til, at jeg kommer til at spille mere på kanten i denne sæson, hvilket også er der, hvor jeg har det bedst' indledte den spanske landsholdsspiller.

Herefter blev Alonso spurgt ind til hele situationen og polemikken omkring Dembélé, og her vakte hans svar opsigt eftersom både Xavi, Sergi Roberto og den samlede catalanske presse er enige om, at Dembélé er fortid i blaugrana.

'Jeg har ikke fulgt med i alt det der er blevet skrevet, så jeg er ikke fuldt opdateret. Men Ousmane har ikke sagt et ord til os andre i omklædningsrummet. Indtil der kommer en officiel melding kan alting ske, og hvis han rejser, så tager vi det derfra. Han er en vigtig spiller, men vi har en god trup og vi er sammen om det her. Vi skal nok klare os' afsluttede den rutinerede 32-årige forsvarsspiller.

.:FORSIDE:.