fbpx
Annonce

Lykkes det at komme af med Umtiti denne gang?

FCBARCELONA.DK - 30.05.22

// Samuel Umtiti

Det er ingen hemmelighed at Barca gerne vil af med Samuel Umtit og sådan har det efterhånden været et par sæsoner. Spørgsmålet er om det lykkes denne sommer, eller om spilleren får endnu en sæson på bænken?

Samuel Umtiti har været en skygge af sig selv siden han vendte tilbage fra VM 2018 som verdensmester,og med en alvorlig knæskade. Siden har Umtiti været skadet en del gange og når han har kunne spille, har han ikke leveret på det tidligere niveau. Det har betydet en masse tid på bænken.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derfor kom det også som en massiv overraskelse, da Barca sidste sommer valgte at forlænge franskmandens kontrakt til 2026. Baggrunden var, at man forhandlede hans løn meget langt ned for at skabe plads til forstærkninger, så årsagen til forlængelsen var økonomisk og ikke sportslig.

Netop den lavere løn kan være nøglen til at komme af med Umtiti denne sommer. Før lå hans løn på et niveau som han umuligt kunne få andre steder, men nu er det anderledes. Hans nuværende løn i Barca bør ikke skræmme andre klubber.

Derfor er der en vis optimisme i Barcas sportslige ledelse denne sommer når det gælder Umtiti. Man håber at den 28-spiller stadig har ambitioner om fodbold på topniveau og derfor er klar til et skifte, i stedet for at hæve sin løn i Barcelona uden at spille.

Der har været forlydender om, at flere klubber i den franske Ligue 1 er klar til hente Umtiti.

.:FORSIDE:.