Luis Suárez forklarede sit skifte til Atlético Madrid

Rune Stentoft Arlbjørn - 24.09.20

© FC Barcelona

Efter at Luis Suárez' skifte til Atlético Madrid blev officielt sent onsdag aften, så holdt den 33-årige angriber torsdag eftermiddag et tårevæddet pressemøde som farvel til Barca. Her forklarede han sit skifte til madrilenerne.

På pressemødet, hvor Suárez sagde farvel til Barca, forklarede han sit skifte til Atlético Madrid. 'Jeg føler, at jeg fortsat er i stand til at spille på højeste niveau i ligaen. Det ser jeg stadig frem til, på trods af min skade sidste sæson, og jeg vil vise, at jeg stadig kan konkurrere' sagde han.

Uruguayaneren forklarede også, at han havde mange andre tilbud. 'Det lyder ironisk, men da Barca sagde, at de ikke kunne bruge mig mere, og at jeg var på transfermarkedet, så kom der mange tilbud til mig, men jeg følte, at jeg stadig kunne spille på det højeste niveau' forklarede han.

Herefter fortalte han hvorfor han valgte Atlético Madrid. 'Jeg valgte dette hold, fordi det er i stand til at konkurrere med Barca og Real Madrid. Det har jeg slet ingen tvivl om' sagde han videre.

'Denne udfordring ved at komme til Atlético tiltrækker mig. Jeg kommer dertil med et stort ønske om at gøre det godt. Jeg ved, at kampene mod Barca vil blive specielle, fordi vi kender hinanden så godt, men Barca-spillerne og jeg vil gøre vores bedste' kom det fra ham efterfølgende.

Inden skiftet til Atlético rådførte Suárez sig med Diego Godín og Antoine Griezmann. 'Jeg har talt med Godín og Griezmann om at skifte hertil. Jeg forlader Barca med stor entusiasme og mange forventninger. Jeg kommer til et meget konkurrencedygtigt hold, selvom de ikke kunne kæmpe med om ligaen i sidste sæson' sagde Suárez.

Som Atlético-spiller kommer Suárez til at stå overfor sin gode ven Messi, men det bekymrer ikke angriberen. 'Det kommer ikke til at ændre på vores forhold, at vi skal møde hinanden. Vi har allerede stået overfor for hindanden med vores landshold' afsluttede han.

644x70

.:FORSIDE:.