fbpx
Annonce

Lewandowskis præsentation er uventet blevet udskudt

FCBARCELONA.DK - 18.07.22

// Robert Lewandowski

Barca havde meddelt at Robert Lewandowski ville blive officielt præsenteret i aften kl. 19.00 i Miami, men nu er der meldinger om, at det er blevet udskudt, uden at komme med en forklaring på årsagen.

Et eller andet uventet er opstået, for ellers ville Barca ikke med få timers varsel udsætte præsentationen af sommerens helt store signing af Robert Lewandowski. Alt var planlagt til kl. 13.00 lokal tid i Miami, kl. 19.00 i Europa, men sådan bliver det ikke.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge avisen Marca har Barca meddelt at præsentationen udskydes, uden at de kommer en forklaring eller et nyt tidspunkt. Det har straks skabt spekulationer. Den mest oplagte forklaring er nok, at der stadig mangler noget papirarbejde inden alle formaliteter er i orden.

Selvom udskydelsen virker udramatisk, vil medierne helt sikkert følge tæt med i udviklingen omkring den polske angriber.

Måske der kommer en forklaring når Xavi og en endnu unavngiven spiller holder pressemøde i nat dansk tid som optakt til kampen mod Inter Miami, der spilles natten til onsdag.

.:FORSIDE:.