fbpx
Annonce

Lettelse i Barcelona over mesterskabet til Atlético

FCBARCELONA.DK - 23.05.21

© Getty Images
// La Liga

Barca måtte tage til takke med en tredjeplads i denne sæsons La Liga, men skuffelsen blev dulmet lidt af, at det blev Atlético Madrid der løb med mesterskabet og ikke ærkerivalerne fra Real Madrid, der ikke vandt nogle titler.

Barca havde intet at spille for i deres opgør mod Eibar, der blev besejret med 0-1 efter en anonym og skuffende indsats af catalanerne, hvor en flot scoring af Griezmann alligevel gav holdet de tre point.

Barca kunne blot vente på at se hvem der ville blive mestre, enten Atlético Madrid eller Real Madrid. Begge Madrid-klubber vandt deres opgør i går og begge efter at have været bagud. De resultater betød, at Diego Simeones tropper kunne kalde sig spanske mestre.

Det er der lettelse over i Barcelona, for det havde været en bitter pille at sluge at se Real Madrid hjemføre titler. Ingen Barca-fans ønsker at de hvide vinder noget, så det skabte glæde i den catalanske hovedstad, at det blev Atlético der vandt ligaen og at Real Madrid sluttede sæsonen uden et eneste trofæ.

Barca vandt som bekendt Copa del Rey tidligere på sæsonen og dermed har haft en bedre sæson end Real Madrid, trods store problemer på vejen.

Glæden over Atléticos mesterskab bliver ikke mindre af, at den tidligere Barca-angriber Luis Suárez scorede sejrsmålet i går mod Valladolid i 1-2 sejren og det var også ham der i sidste øjeblik skaffede holdet tre point i sidste weekend mod Osasuna. Uden disse mål var mesterskabet gået til Real Madrid.

.:FORSIDE:.