fbpx
Annonce

Ledelsen forsikrer Barca-duo om deres forlængelser

Peter Vyff - 28.03.23

// Ronald Araujo // Gavi

Det er endnu ikke lykkedes for ledelsen at registrere kontraktforlængelserne med Gavi og Ronald Araújo. Ledelsen har dog eftersigende taget kontakt til Barca-duoen og forsikret dem om, at deres nye kontrakter prioriteres højere end nyindkøb.

De store økonomiske problemer på Camp Nou har i lang tid haft store konsekvenser for ledelsens kontraktforhandlinger. Catalanerne har nemlig ikke plads i lønbudgettet til at registere spillernes nye kontrakter, og det er især gået ud over Gavi og Ronald Araújo.

Barca-duoen er for længst blevet enige med ledelsen om en kontraktforlængelse, men trods det faktum så har det endnu ikke været muligt at registere deres kontrakter. Det har derfor skabt stor polemik på Camp Nou, da de to tidligere La Masia-spillere har været nogle af grundstenene for Xavi i denne sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ledelsen har derfor ifølge avisen Sport følt sig nødsaget til at tage kontakt til spillerne for at berolige dem omkring deres kontraktsituation. Catalanerne har tilmed fortalt duoen, at deres nye kontrakter prioriteres højere end at lukke handler med potentielle forstærkninger til næste sæson.

Barca fik ellers registreret Gavis kontrakt i første omgang, men efter længere tids kamp i retten fik La Liga omstødt dommen, da man mente, at ledelsen havde indsendt papirerne for sent. Det betyder, at stortalentet stadig tilhører Barca Atlétic, og fortsat ikke er en fast del af førsteholdet.

Situation er lidt anderledes for Araújo, som tilhører seniortruppen, men hans nye kontrakt er ikke registreret hos La Liga. Barca håber dog snart at få styr på problemerne, da den betændte situation har skabt en del kaos på Camp Nou, hvilket skyldes, at spillerne fortsat kan hentes for nogle småbeløb i forhold til deres nye frikøbsklausul på 1 mia. euro.

.:FORSIDE:.