fbpx
Annonce

Laporta: 'La Liga er sæsonens klart vigtigste mål'

FCBARCELONA.DK - 21.12.22

// Joan Laporta

I dag inviterede præsident Joan Laporta den lokale presse til det årlige julearrangement. Her holdt han en tale hvor han fastslog, at man går efter at vinde alle titler, men at ligaen er den vigtigste. Også Superligaen fik en kommentar.

Det er blevet en tradition at pressen inviteres til Camp Nou, både for at markere julen og nytåret. Der blev udbragt en skål i den catalanske mousserende vin Cava og som altid gik Barca-præsidenten på talerstolen.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Når det gælder det sportslige, går vi efter at kæmpe med om det hele, men det vigtigste mål for Barcelona er La Liga. Klart og enkelt. Det er truppen klar over. Vi ønsker at vinde ligaen for at vise, at processen med at genskabe holdet går godt' indledte Laporta.

'Vi har et konkurrencedygtigt og ungt hold, som vi har forstærket med erfarne spiller og om to år bliver holdet endnu mere konkurrencedygtigt' fortsatte han.

Dernæst omtalte han klubbens kamp for at skabe en europæisk Superliga. 'Det som domstolen i Luxembourg beslutter bliver meget vigtigt for europæisk fodbold. Vi ønsker at forbedre turneringen og at der kommer en ny model. Det vil betyde et før og et efter i Europa. Hvad Bosman-dommeren var for spillerne, bliver dette for klubberne. Der kommer en afgørelse til foråret' udtalte Laporta.



.:FORSIDE:.