fbpx
Annonce

Laporta: 'Braithwaite og Umtiti forstår at de skal væk'

Anders Lang Jensen - 08.08.22

// Joan Laporta // Martin Braithwaite

Barca har været særdeles aktive på sommerens transfermarked, og de nye ansigter blev søndag aften præsenteret ved Joan Gamper-opgøret. Her fortalte præsident Laporta blandt andet, at Braithwaite forstår, at han skal væk.

Ad flere omgange har præsident Joan Laporta været meget tydelig omkring klubbens ønske angående spillere, som gerne skal videre denne sommer. Den besked var også ganske klar søndag aften fra præsidentens side.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Umtiti og Braithwaite har kontrakter, som vi respekterer, men de begge forstår, at det bedste for dem er at forlade os og spille et andet sted. Vi venter på at tage afsked med flere, men med den strategi, vi har taget i brug, kan vi godt registrere alle nye spillere samt kontraktforlængelserne’, sagde Laporta til Esport3 og kommenterede desuden situationen omkring hollandske Frenkie de Jong.

’Frenkie de Jong er en Barca-spiller med en fantastisk kvalitet, og vi ønsker, at han bliver her, og han ønsker det samme. Med ham og hans holdkammerater har vi en utrolig stærk midtbane’, sluttede præsidenten.

Hverken Martin Braithwaite eller Samuel Umtiti kom i aktion for Barca ved Joan Gamper-opgøret, og håbet er, at begge spillere sammen med klubben snart kan finde frem til enighed om at skifte væk.

laporta12

.:FORSIDE:.