fbpx
Annonce

Lamine Yamal undskyldte for sine afbrændere

Peter Vyff - 25.01.24

 


Barca blev i går sendt ud af Copa del Rey, efter nederlaget i overtid til Athletic Club i kvartfinalen. Lamine Yamal missede ellers flere muligheder for at sikre holdet en sejr i ordinær spilletid, hvilket han efterfølgede undskyldte for.

Den 16-årige Lamine Yamal fik noget af en hovedrolle i gårsdagens nederlag i Copa del Rey-kvartfinalen. Stortalentet scorede et strålende solomål i første halvleg, men han brændte også to store chancer i slutningen af anden halvleg, der kunne have sikret Barca en plads i semifinalen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Præstationen har taget hårdt på teenageren, der efter kampen følte sig nødsaget til at sende en undskyldning til alle Barca-fans: 'Undskyld Culers - undskyld for mine fejl. Jeg vil fortsætte med at arbejde hårdt. Jeg kender ikke til andet' skrev Yamal ifølge avisen Mundo Deportivo.

Det må siges at være ganske modne ord for så ung en spiller, der til trods for de brændte chancer, var den bedste Barca-spiller i går. Kaptajnen Ronald Araújo har efterfølgende også været ude og lette ansvaret på Yamal, og det er nu holdets ansvar at passe på ham.

Barca har stadig en lang sæson foran sig, og der bliver med sikkerhed brug for Yamal, der sammen med Ferran Torres, er holdets farligste spiller lige nu. Stortalentet har gode muligheder for at starte inde i lørdagens kamp mod Villarreal, hvor han forhåbentlig kan revancere sig.



// Athletic Bilbao // Lamine Yamal
.:FORSIDE:.