fbpx

Koundé: 'Jeg er en af nøglespillere hos Barca'

FCBARCELONA.DK - 10.06.24

 


Jules Koundé kan være tilfreds med sin sæson for Barca, selvom sæsonen sluttede uden titler. I et interview er han ikke bleg for at betegne sig selv som en nøglespiller, men han understreger også, at det skyldes hårdt arbejde.

'Jeg er en af nøglespillerne i Barcelona, en af lederne af omklædningsrummet, men først og fremmest er jeg en spiller man kan have tilid til. Det er måske nok det, der gør mig allermest stolt' udtaler han til avisen Le Parisien.

Artiklen fortsætter under annoncen


'I denne sæson, udover at Gavi skadede mit knæ, da han uheldigt støtte sammen med mig, har jeg ikke haft et eneste fysisk problem. Det er jeg meget stolt over, for det er frugten af hårdt arbejde' fortsatte Koundé.

'Jeg er en talentfuld spiller, men ikke med et kæmpe talent. Jeg har ikke et enormt potentiale. Derfor er det godt, at mine afstrengelser bærer frugt. Jeg kan uden problemer sige, at jeg tidligere manglede disciplin' erkendte han.

Til sidst blev der spurgt til Koundés specielle tøjsmag. 'Det er ikke noget der gør mig sur, men jeg føler at folk fokuserer meget på dette. Nogle gange glemmer man, at jeg er fodboldspiller, som jeg bruger meget mere tid på end på moden. Jeg elsker fodbold og bruger det meste af min tid på det' svarede han.

kounde13F

// Jules Koundé
.:FORSIDE:.