fbpx
Annonce

Koundé: 'Glæder mig til min første kvartfinale'

FCBARCELONA.DK - 10.04.24

// PSG // Jules Koundé

Det var Jules Koundé der dukkede op på tirsdagens pressemøde forud for Champions League kvartfinalen mod PSG. Her så han med glæde og spænding frem mod sin første kvartfinale i turneringen.

'Vi er alle er glade og meget spændte. For mig er det min første kvartfinale og det er også længe siden, at klubben er nået så langt. Vores hold er inde i en god dynamik og vi er klar og glæder os til at spille kampen her' indledte han om opgøret.

Koundé kommer til at stå overfor flere af sine franske landsholdskollegaer og det blev han bedt om at kommentere. 'Det er rigtig, at der er mange spillere, som er holdkammerater på landsholdet, men jeg tænker udelukkende på at udføre mit arbejde som Barca-spiller' svarede han.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Han blev spurgt om PSG er favorit til at gå videre. 'Det er ikke et spørgsmål der interesserer os. Det er mere til jer fra pressen. Vi tror meget på vores eget hold og vi er inde i en god periode. Det bliver en svær kamp og bagefter kan vi se hvem der er favoritter' lød det fra Koundé.

Også mødet med Mbappé og Dembélé blev kommenteret. 'Alle PSG's spillere er gode og kan gøre en forskel. Dembélé er mere en dribler end Mbappé, men de er begge rigtig gode spillere' udtalte han videre.

Til sidst blev der spurgt til den gode udvikling i Barcas defensiv. 'Jeg mener vi blevet solide i forsvaret. Vi arbejder godt sammen i forsvaret og det hjælper os til at vinde kampene og være mere effektive. Den udvikling vil jeg gerne have fortsætter' afsluttede han.

kounde23F

.:FORSIDE:.