fbpx

Avis: Koundé er fortsat Xavis foretrukne højre back

Peter Vyff - 10.07.23

// Jules Koundé

Selvom Barca i disse dage skulle arbejde på at hente Iván Fresneda, så har Xavi angiveligt et andet førstevalg til højre back. Det skulle eftersigende fortsat være Jules Koundé, der gjorde det godt på positionen i sidste sæson.

Cheftræneren bekræftede i sidste uge, at der arbejdes på at finde en forstærkning til højre back. Catalanerne er blevet sat i forbindelse med en række spillere, men det endelige valg lader til at være faldet på Iván Fresneda fra Real Valladolid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Spanieren forventes at koste et sted imellem 10-20 mio. euro, men selvom skiftet skulle blive en realitet, så skal han ikke forvente at få en automatisk plads i startopstillingen. Xavi foretrækker nemlig ifølge avisen AS fortsat Jules Koundé på højre backen og det eneste der skulle kunne ændre på cheftræneren holdning, er hvis João Cancelo ankommer til Camp Nou.

Portugiseren har dog vist sig for dyr for Barca, og derfor meldes Fresneda som catalanernes bedste mulighed på transfermarkedet. Spanieren ser derfor ud til at kunne blive backup til Koundé, hvilket også virker naturligt set i lyset af franskmandens flotte præstationer på positionen i sidste sæson, samt det faktum at Valladolid-spilleren kun er fyldt 18 år.

Koundé har ellers været meldt utilfreds med at spille højre back, da hans naturlige plads er inde i midterforsvaret. Xavi skulle dog efter flere samtaler have overbevist landsholdsspilleren om at fortsætte ude på backen, og som altid ser ud nu, så er han sikker på en plads i startopstillingen efter sommerferien..:FORSIDE:.