fbpx
Annonce

Koundé: 'Dette er et vigtigt skridt i min karriere'

FCBARCELONA.DK - 01.08.22

// Jules Koundé

Jules Koundé blev officielt præsenteret i dag og her svarede han også på spørgsmål fra pressen. Her lagde han ikke skjul på, at Barca var hans førstevalg og at han vil gøre alt for at falde hurtigt til på holdet.

'Jeg er både glad og stolt over at komme til denne klub. Jeg er meget taknemmelig overfor præsidenten og tilhængerne. De har vist mig stor venlighed. Nu er det op til mig at træne hårdt. Jeg vil forsøge at tale catalansk om nogle månder' indledte den 23-årige franskmand.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Mit første indtryk er rigtig  godt på grund af den venlighed jeg har mødt fra alle sider, også fra præsidenten. Jeg har en stor lyst til at integrere mig på holdet og kæmpe for at nå til toppen' sagde han videre.

Koundé blev spurgt, hvorfor han valgte Barca fremfor Chelsea. 'Jeg havde en anden mulighed, men jeg ventede på at Barca og Sevilla skulle blive enige. Jeg valgte Barca fordi det er en ambitiøs klub. Dette er et vigtigt skridt i min karriere. Jeg har også ambitioner og jeg kan lide at spille i ligaen' var hans svar.

Han afslørede samtidig, at han inden skiftet talte med Xavi. 'Det var nogle meget naturlige samtaler, hvor Xavi fik mig til at føle mig ønsket. Han har bedt mig spille som i Sevilla, være aggressiv og spille bolden op bagfra. Jeg kommer med engagement til en stor og krævende klub som Barca' sagde Koundé.

Til sidste blev Koundé spurgt om den hårde konkurrence om spilletiden i Barca. 'Jeg ved der er stor konkurrence og det er kun godt for holdet, også fordi der kommer mange kampe, så det er ikke noget der bekymrer mig. Det er kun en ekstra udfordring for mig, at der er konkurrence' afsluttede han.

.:FORSIDE:.