fbpx

Koeman: 'Vi må ikke brænde så meget'

FCBARCELONA.DK - 21.10.21

// Ronald Koeman // Dynamo Kiev

Ronald Koeman var tydeligvis ikke tilfreds med sine angribere, da han mødte pressen efter 1-0 sejren over Dynamo Kiev. Han ærgrede sig over, at der ikke blev scoret flere mål, der kunne have lukket kampen tidligt.

'Vi må ikke brænde så meget. Vi spillede for livet og så brænder vi. Heldigvis spillede vi næsten perfekt rent defensivt. Vi var overlegne, men kampen skal lukkes. Efter en time burde vi føre med 3-0 eller 4-0' indledte han.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Vi manglede dybde i spillet og det hurtige spil svigtede. Vi skal have mere plads mellem angriberne. De skal have frihed, men også vise ansvar overfor hvad holdet har brug for' fortsatte han.

'Vi ved alle, at vi er i en klub hvor man skal spille godt, score mål og vinde kampe. I dag leverede vi ikke det maksimale, for vi burde have vundet med tre eller fire mål' kom det fra ham.

Her er hvad Koeman ellers kommenterede:

Er Barca i stand til at vinde El Clásico?
'Ja, hvorfor ikke'.

Publikum var frustreret:
'Jeg kan godt forstå at tilhængerne er utilfredse, for det er jeg også. Vi skal lukke kampen og være mere effektive'.

De mange brændte chancer:
'Jeg er tilfreds med spillet, men ikke med effektiviteten. Når vi er så overlegne og skaber så mange chancer, skal vi score. De har kvaliteterne til det, så det kan man godt kræve af dem. De har ansvaret for at lukke kampen'.

Ansu Fatis indsats:
'Hans præstation viser, at han stadig mangler noget og det er normalt. Man skal huske, at han har været lang tid udenfor og han har brug for tid. Desuden er han ikke fyldt 19 år endnu. Vi kan ikke forlange, at han løser alt det vi har mistet med Messi. Vi må ikke forvente mirakler'.

.:FORSIDE:.