fbpx

Koeman skyder igen med skarpt imod Laporta

Simon Arun Vrábel - 23.09.22

// Ronald Koeman

Forholdet imellem Ronald Koeman og Joan Laporta er forsat iskoldt og endnu engang skyder hollænderen med skarpt imod Barca-præsidenten. Denne gang er det vedrørende det mislykkede køb af Wijnaldum.

Det er snart et år siden Joan Laporta opsagde samarbejdet med hollandske Ronald Koeman, et samarbejdet aldrig blev rigtig godt. Koeman er tydeligvis ikke kommet sig ovenpå fyringen for endnu engang skyder han igennem offentligheden med skarpt imod klubpræsidenten.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det var til et velgørenhedsarrangement at hollænderen blev citeret af det hollandske medie Algemeen Dagblad, for at angribe den nuværende Barca-præsident i forbindelse med købet af Georginio Wijnaldum. Midtbanespilleren blev igennem længere tid sat i forbindelse med Barca, men endte i sidste ende med at skifte til PSG. Mange Barca-fans så det som et tegn på at den hollandske træner ikke var stærk nok til at hente store stjerne til Camp Nou og kort efter blev Koeman erstattet af Xavi.

Om det mislykkede skifte anklager Koeman nu Laporta for at være skyld i at Wijnaldum ikke endte på Camp Nou. 'Jeg prøvede at hente Wijnaldum, men jeg fejlede fordi præsidenten var mere optaget af at irritere mig end i at hente spilleren. Det forsinkede hele operationen og derfor endte han (Wijnaldum, red.) med at vælge PSG. Hvis ikke dét var sket, så var han endt på Camp Nou’ udtalte en tydeligt bitter Ronald Koeman.

.:FORSIDE:.