fbpx
Annonce

Koeman: 'Resultatet er vigtigt, men ikke afgørende'

FCBARCELONA.DK - 09.04.21

© FC Barcelona
// El Clásico // Ronald Koeman

Ronald Koeman har holdt pressemøde op til El Clásico i morgen aften. Her understregede han, at kampen er meget vigtig for begge hold, men han betragter ikke resultatet som afgørende for mesterskabet.

'Resultatet bliver ikke afgørende, for efter kampen i morgen mangler der mange runder, hvor ethvert hold får svært ved at vinde alle sine kampe. Holdet der vinder i morgen får styrket deres moral til det der venter' indledte Koeman.

'Vi har opnået gode resultater på det seneste og holdet tror på sig selv. Vi møder et Real Madrid der også har forbedret sig i løbet af sæsonen og vi kæmper begge hårdt for at vinde ligaen. Derfor er kampen i morgen vigtig' fortsatte han.

'En Clásico er en anderledes kamp end de andre, for der er stor opmærksomhed om den fra alle sider. Jeg synes Barca gør det godt og er inde i en god udvikling, hvor vi har fået mange point. Vi vil kæmpe for at vinde over Madrid i Madrid' sagde han videre.

Her er hvad Koeman ellers udtalte:

Piqué og Sergi Roberto er klarmeldt:
'Det er to vigtige spillere, ikke bare på grund af deres kvaliteter. De har det fysisk godt og er meget opsatte på at hjælpe holdet. Jeg synes det er vigtigt at have næsten af vores spillere disponible til kampen i morgen'.

Hvor kommer De Jong til at spille?
'Det gode ved Frenkie er, at han kan spille på flere positioner. Hvis han spiller i det centrale forsvar spiller vi bolden bedre frem og han har også vist, at han kan gå med frem i feltet. Han hjælper holdet meget fra begge positioner'.

Madrid mangler Ramos og Varane'
'Det er vigtige afbud for dem, men det har vi også haft. Det er to vigtige spillere i det centrale forsvar og desuden er den ene anfører, som giver holdet personlighed. Vi så dog mod Liverpool, at de har andre spillere der kan dække disse positioner'.

Messis betydning i kampen:
'Vi har brug for en Messi i den bedste version, ligesom vi har brug for et Barca-hold i bedste version. Vi skal løse tingene perfekt i angrebet, pasningerne, vores bevægelser...'.

Hvor er Madrid farligst?
'Som ved enhver modstander skal vi analysere hvor vi skal passe på. Vi må ikke have boldtab, for Madrid er gode på kontra med hurtige folk, men som i alle kampe skal vi være os selv. Vi skal ikke lave om på noget fordi modstanderen hedder Madrid'.

Dembélés betydning for holdet:
'Han er en spiller med store kvaliteter og meget hurtig. Han er meget vigtig for os og de vigtige spillere skal være klar i morgen'.

.:FORSIDE:.