fbpx
Annonce

Koeman: 'Man kan ikke kræve det samme som før'

FCBARCELONA.DK - 28.08.21

© FC Barcelona
// Getafe // Ronald Koeman

Ronald Koeman kom med nogle opsigtsvækkende udtalelser på dagens pressemøde, der dannede optakt til kampen i morgen mod Getafe. Han nedtonede forventningerne til holdet og anså sin trup for værende alt for stor.

Her er hvad Koeman udtalte på dagens pressemøde:

Barcas økonomi forhindrer forstærkninger:
'Det er frustrerende, men man må også være realistisk. Klubben kan ikke konkurrere økonomisk med klubber som PSG, City eller United. Det må vi acceptere. Det kommer til at tage tid og det løses ikke i morgen. Man skal erkende klubbens situation og man kan ikke kræve det samme som tidligere. Vi skal ændre på nogle ting og har mange unge spillere, men der er forskel på en Pedri på 18 år og på 24. Vi mangler 6-7 spillere til startopstillingen, men vi har et godt hold'.

Barca har svært ved at komme af med spillere:
'Vi har spillere i truppen hvor det bliver svært at få spillertid og det er ikke godt. Det er umuligt at have 32 spillere i truppen. Jeg har taget trænerkurser, men her var der aldrig 32 spillere at arbejde med'.

Er dette en overgangssæson?
'Jeg er ikke tilhænger af at man tænker, at man ikke behøver vinde noget. Vi er i en klub hvor man altid skal have en vindermentalitet, men lige nu kan vi ikke kæmpe med de bedste i verden. Vi ved at vi mangler verdens bedste spiller og vi har brug for noget andet'.

Samuel Umtiti bliver måske i Barca:
'Klubben ved hvad jeg ønsker og hvilke spillere jeg vil arbejde med, men jeg respekterer spillere på konktrakt. Hver eneste af dem ved udemærket hvem vi regner med og Umtiti får svært ved at spille'.

Pjanic' situation:
'Der er ikke mange dage tilbage for de spillere, der vil til en anden klub. Pjanic er en af dem der søger. Hans indstilling er god og derfor er han udtaget i dag'.

Ansu Fati træner godt med:
'Man skal ikke lade sig snyde af billederne fra træningen, for der mangler ret meget, for at Fati kan spille med på højeste niveau. Det opnår man ikke på to eller tre uger efter så lang tid udenfor. Jeg har læst at han kan spille mod Sevilla, men glem det. Han har brug for at træne mere og blive fysisk stærkere. Vi tager ingen chancer'.

Ilaix Moribas situation:
'Jeg vil ikke udtale mig mere om dette. Jeg har sagt hvad jeg mener. Hvis der er interesserede klubber, må de betale hvad klubben kræver'

Hvem får trøje nr. 10?
'Det ved jeg ikke og det interesserer mig ikke. Det er op til klubben'.

Kampen mod Getafe:
'De har efterladt et postivt indtryk i de to første kampe, hvor de har tabt snævert, De havde fortjent mere mod Sevilla. Det er et kompetitivt hold der har sine våben. De vil være meget koncentreret og vi skal spille med stor aggresivitet'.

.:FORSIDE:.