Koeman: 'Griezmann skal ikke spille på fløjen'

FCBARCELONA.DK - 21.08.20


I et interview afslørede Ronald Koeman nogle af de ideer, som han har for Barca i den kommende sæson. Han slog blandt andet fast, at han ikke ser Antoine Griezmann som fløjspiller i det catalanske angreb.

Det var i et interview til hollandske NOS Voetbal, at Ronald Koeman løftede sløret for nogle af de tanker, som han går med for Barca. Her var det især hos Griezmann og De Jong, at hollænderen ønsker ændringer.

'Med al respekt, så er Griezmann ikke fløjspiller. Han har brug for at spille hvor han har spillet i hele sit liv og hvor han kan bruge sin kvaliteter' sagde Koeman indledningsvis, inden han uddybede.

'Det er efter min mening det vigtigste for en træner. At kende sine spillere og få dem til at præstere optimalt. Her er det fundamentale at bruge dem på deres naturlige position'.

Herefter kom Koeman også ind på Frenkie de Jong. Her har Barca-træneren heller ikke været enig i den position, som både Valverde og Setién har brug midtbanespilleren på.

'Min plan er, at Frenkie de Jong skal spille samme position som i Ajax og som på landsholdet. En dag overværede jeg en af Barcas kampe og her tænkte jeg straks, at jeg aldrig ville bruge ham på den position han spillede. Når man bruger så mange penge på en spiller, så skal man også lade ham spille på hans rigtige position'.

'Der er ingen tvivl om, at De Jong både i Ajax og på landsholdet har bevist, hvor han er bedst' sagde Ronald Koeman til slut. 

644x70

.:FORSIDE:.