Koeman: 'Det blev unødvendigt svært'

FCBARCELONA.DK - 23.04.21

// Getafe // Ronald Koeman

Ronald Koeman var godt tilfreds med resultatet, men ikke med indsatsen i anden halvleg, da han udtalte sig efter 5-2 sejren over Getafe. Han ærgrede sig over, at holdet mistede koncentration.

'Jeg synes det er et godt resultat og holdet gjorde det godt, specielt i første halvleg, hvor vi var koncentrerede og skabte chancer. Vi lagde godt ud og jeg er godt tilfreds med de minutter. I anden halvleg faldt tempoet og det blev unødvendigt svært efter 3-2 målet. Vi mistede fart og koncentration og det skal vi lære af' indledte han.

Her er hvad Koeman ellers sagde:

Skideballe til Mingueza:
'Min reaktion var noget i overkanten, for han har gang i en flot sæson, men de unge skal også lære, at der skal præsteres i alle kampe. Jeg blev vred fordi han ikke spillede godt. Han gik med frem og missede en pasning til Trincao. Han blev dog ikke skiftet ud derfor, men fordi Umiti fortjente spilletid'.

Piqué blev taget ud i pausen:
'Den var en planlagt udskiftning, efter at han havde spillet pokalfinalen. Vi havde talt om, at han kun skulle spille 45 minutter'.

Er Barca favorit i ligaen:
'Jeg mener ikke vi er stærkere end de tre andre hold. De vinder også deres kampe og vi har alle svære kampe foran os. Kampen om mesterskabet vil vare ved til sidste runde'.