fbpx
Annonce

Koeman: 'Der er brug for at forstærke truppen'

FCBARCELONA.DK - 29.08.21

© Getty Images
// Getafe // Ronald Koeman

Ronald Koeman understregede vigtigheden af sejren over Getafe, da han mødte pressen efter kampen. Han erkendte at holdets indsats i især anden halvleg ikke havde været god og han efterlyste forstærkninger til holdet.

'Jeg er meget glad for de tre point. Det var vigtigt at vinde på hjemmebane. Vi begyndte kampen godt, men vores anden halvleg var dårligere fordi vi mistede bolde. Man kan ikke altid spille på højeste niveau, så rent psykologisk var det vigtigt at vinde i dag' indledte han.

Her er hvad Koeman ellers udtalte:

Holdet havde det svært:
'Vi var i stand til at stå imod i denne kamp. Vi mistede en del bolde i anden halvleg og det var bekymrende. Med indskiftningerne af Nico og Gavi blev vi bedre med bolden. Jeg er meget tilfreds med deres spil og personlighed. De er kun 17 og 18 år'.

Indsatsen fra Gavi og Nico:
'Lige fra første dag de trænede med os, har vi været tilfredse med dem. De  er unge og viser deres kvaliteter. De kom ind i en svær kamp og det er vigtigt for deres selvtillid. Jeg tvivler ikke på dem. De bliver rigtig gode'.

Publikum piftede af Griezmann:
'Som træner forstår jeg aldrig, at publikum pifter af deres egne spillere. Man kan pifte af en spiller der ikke viser en god indstilling eller ikke arbejder. Griezmann havde det svært i dag og havde ikke heldet, men det er kun én kamp'.

Kræver Koeman forstærkninger af klubben?
'Jeg kræver ikke noget. Jeg fortæller dem klart hvad jeg mener, men jeg forstår den økonomiske situation. Når man ser vores trup og de skader der er, var det vigtigt at vinde kampen i dag. Klubben ved hvad jeg ønsker og forhåbentligt kan vi forstærke truppen, for det er der brug for'.

Er der spillere der bør forlade klubben?
'Det skal jeg tale med ledelsen om i morgen. Det er ikke en god situation for klubben, for træneren eller for spillerne. Du skal have en fremtid der hvor du er og der er mange spillere der ikkke får muligheden for at spille. Det er en svær situation'.

Hvorfor spillede Riqui Puig ikke?
'Jeg synes ikke vi skal snakke om konkrete spillere. Spillerne og klubben ved hvad jeg mener og det er nok.

.:FORSIDE:.