fbpx
Annonce

Kessié: 'Xavi har givet holdet fornyet motivation'

Anders Lang Jensen - 26.10.22

// Franck Kessié

Franck Kessié har siden sit sommerskifte til Barca haft svært ved at spille sig ind på Xavis mandskab, men midtbanemanden roser alligevel Xavi og trænerstaben for at vende holdets situation efter hårde resultater.

Forrige uge tog hårdt på Barca-holdet med en skuffende uafgjort mod Inter i Champions League og derefter et nederlag i El Clásico mod Real Madrid. De seneste par kampe er dog vundet i overbevisende stil, og det skal trænerstaben havde kredit for, fastslår Franck Kessié.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Efter en svær uge for holdet blev vi påvirkede af hele situationen. Men vi har efterfølgende vist stor karakter og en vilje til at præstere bedre’, lød det fra Franck Kessié efter 4-0-sejren over Athletic Bilbao ifølge Mundo Deportivo.

’Vi er kommet stærkt tilbage, og det er også takket være Xavi og resten af staben, som har vidst, hvordan de skulle finde en løsning for os. De har genrejst vores moral og motivation for hele holdet’, slutter Kessié.

Franck Kessié kom søndag aften mod Athletic Bilbao på banen i første halvleg for at afløse en skadet Gavi på midtbanen. Her kunne ivorianeren sammen med resten af Barca-holdet færdiggøre arbejdet og sikre tre vigtige point til topstriden i La Liga.

kessie19

.:FORSIDE:.